Preview Mode Links will not work in preview mode

Upolert Prat

Mar 29, 2020

Vi har besøk av Terje Bredal, daglig leder hos Speed Motorcenter i Sandefjord som har 50-års jubileum i år. Vi snakker litt om historien, om motorsykler og hvordan man skal ta best vare på en motorsykkel. Var du f.eks. klar over at det er enkelte såper du absolutt ikke skal bruke på motorsykkel?

Faste spalter som...


Mar 22, 2020

Mikkel Christiansen er en kjent mann for mange og står bak "landeplager" som "Wild Eyes" og mange flere som har gått sin seiersgang i Norge. Dette har gitt Mikkel mulighet til å leve ut drømmen og lidenskapen sin; Raske, fete biler. Når da beste vennen er selger for Auto XO som fører kun de feteste bilene, er det...


Mar 15, 2020

Terje Fredriksen er en mann som har gjort seg bemerket langt utenfor Bilxtra kjeden, hvor han har ansvar for bilrekvisita og bilpleie. Bilxtra er en kjede som spesielt de siste årene har vokst seg sterke innen bilpleie, ikke minst takket være Terje sin innsats. 

I denne episoden har vi "lurt" med oss Adm. dir. Morten...


Mar 9, 2020

Vi har besøk av Faruk Prnjavorac som er president i den norske avdelingen for International Detailing Association også kjent som IDA. Vi graver litt i hva dette er, hvorfor det er nødvendig å ha en slik organisasjon og forteller deg hvordan du selv kan bli sertifisert.

Vi har også med oss noen faste spalter fra...